RECEPT

GIN-ANANASPUNCH MET GELE CITROENGRASSHRUB MET LIMOENBLAD EN PEER

BEREIDEN +/- 15 MINUTEN

DRANKJE (12 PERSONEN)

1 ananas, in blokjes van 3 cm

1 mango, in blokjes

2 biologische limoenen, in plakjes

1 bosje munt, blaadjes geplukt

700 ml gin (Monkey 47 is een ietwat

pittige, kruidige gin)

250 ml gele citroengrasshrub met

limoenblad en peer (zie pag. 207)

1 zak ijsblokjes

500 ml bruiswater

ook nodig: punchbowl of

punch-achtige vaas

Leg de ananas, mango en limoen in de punchbowl. Pak de muntblaadjes samen in je hand en kneus ze. Doe ze bij het fruit in de bowl. Giet de gin en de shrub erbij en vul de bowl voor een groot deel met ijs. Giet het bruiswater er in delen bij totdat jij hem lekker vindt qua sterkte. Vul verder af met ijs.

Deel het recept