ARTIS

Zoomeravonden

In juni, juli en augustus is ARTIS weer iedere zaterdag open tot de zon ondergaat. Er zijn workshops voor kinderen en optredens van bekende artiesten en aanstormende muzikanten. Picknick in het gras, of bestel pizza bij de buitenkeuken. Leer hoe je je eigen bokashi maakt of luister naar verhalen over kringlopen in de natuur. En sluit de avond af met een rondleiding door een schemerend park. Op naar ARTIS!

Samenwerking Nh1816 en ARTIS

Stichting Natura Artis Magistra is als goed doel voor een groot deel afhankelijk van afhankelijk van schenkingen, sponsoring en nalatenschappen. Om ARTIS te behouden voor de toekomst is geld nodig. Door de sponsoring van ARTIS ondersteunt de Stichting Goede Doelen Nh1816 actief de ideële doelstellingen van ARTIS, zoals de instandhouding van het monument ARTIS, natuur- en milieueducatie, internationale fok- en herintroductieprogramma’s en natuurbehoud. Zowel het nieuwe jaguarverblijf als het Bennett wallabyverblijf in ARTIS is mogelijk gemaakt door de Stichting Goede Doelen Nh1816. Beide verblijven zijn een eerste stap in de vernieuwing van ARTIS, die tot doel heeft meer liefde en zorg voor de natuur te creëren.

*HOE WERKT HET?


Kies een van de vier zaterdagen in augustus en kom van 15.00 uur tot zonsondergang genieten van al het bijzondere dat ARTIS biedt.

Ga naar Artis.nl/nh1816 en bestel kaarten met korting door gebruik te maken van de actiecode op de brief die je bij ZEST Magazine hebt ontvangen. Je betaalt slechts € 5,00 per kaart in plaats van € 23,00, met een maximum van vier kaarten per actiecode.

De actiecode kan eenmalig worden gebruikt. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus reserveer snel. Op de website vind je het programma en de actievoorwaarden.

Heb je geen brief ontvangen? Stuur ons dan je gegevens.