OESTERDAM RESORT


Uitwaaien en opladen in Zeeland

Omringd door water en de Zeeuwse lucht genieten van rust, ruimte, natuur en luxe. Dat is toch pure magie? Oesterdam Resort is mede door zijn fenomenale ligging aan de Oosterschelde een ideale plek om uit te waaien en weer op te laden.

De naam zegt het al: Oesterdam Resort is één en al natuur en water. Het ligt namelijk midden in Nationaal Park Oosterschelde, op de stoere Oesterdam, waar dit resort naar vernoemd is. Deze dam – die Tholen met Zuid-Beveland verbindt – is met zijn lengte van 10,5 kilometer de langste van alle Deltawerken. Door het omringende water is het decor adembenemend.

Ultieme ontspanning

Op het privé-eiland kun je overnachten in watervilla’s, waarvan de meeste beschikken over een eigen aanlegsteiger, of in één van de 34 luxe hotelappartementen. Deze twee- of vierpersoonssuites bieden een prachtig uitzicht over het water en de moderne jachthaven. De hotelkamers zijn stijlvol ingericht met een kingsize bed (voor een heerlijke nachtrust) en een regendouche en ligbad (voor de ultieme ontspanning). Gasten mogen daarnaast onbeperkt gebruikmaken van de wellness-faciliteiten, zoals de Finse sauna, de relaxkamer of het belevingsbad.

Watersportwalhalla

Nieuwe energie opgedaan? Oesterdam is een paradijs voor watersportliefhebbers. Boek een lesje kitesurfen via het resort of huur een boot voor een relaxed dagje varen op het Zoommeer. Neem je graag een kijkje onder water? Aan het einde van de dam, bij de Bergse Diepsluis, is een populaire duikspot. De directe omgeving van het resort is trouwens ook het verkennen waard. Bezoek bijvoorbeeld het historische dorpje Tholen, waar de sporen van de geschiedenis nog goed te zien zijn, of huur bij het resort een fiets om het mooie Oosterscheldegebied te ontdekken.

Verse oesters

Bij het horen van de naam Oesterdam krijg je als vanzelf zin in… oesters. Deze Zeeuwse delicatesse mag uiteraard niet ontbreken op het menu van het restaurant. De Marina Beachclub, een trendy beachclub in Ibiza-stijl, serveert allerlei culinaire verrassingen. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. Bij mooi weer is het goed toeven op het zonnige buitenterras of het cabanastrand. Beleef het ultieme vakantiegevoel in Zeeland en ervaar de luxe van even helemaal niets.

"Oesterdam is een fantastische uitvalsbasis voor wie in warme luxe wil genieten van zon, zee en strand in Zeeland"

REVIEW

Marjo & Rob van Klooster, verzekerden bij Nh1816

“In de stromende regen arriveren we bij Oesterdam Resort. Bij binnenkomst worden we vriendelijk ontvangen en krijgen we een prachtige kamer toebedeeld. Die is ruim, licht en ademt luxe. Zo heeft de badkamer een regendouche en vrijstaand bad. De bedden slapen heerlijk, waardoor we niets merken van het stormachtige weer. Als we de volgende morgen de gordijnen open doen, kijken we uit op de jachthaven en het meer. Wat een schitterende ligging! Het water lonkt om een duik te nemen. Oesterdam is een fantastische uitvalsbasis voor wie in warme luxe wil genieten van zon, zee en strand in Zeeland.”

BEOORDELING: 9,5